Poylin P888 Lüks Rollatör

Poylin P888 Lüks Rollatör, hem yaşlılar hem de yürüme güçlüğü çeken kişiler için son derece kullanışlı bir üründür. Poylin P 888 Lüks Rollatör özel fren ve kilitleme sistemi sayesinde son derece güvenlidir. 21 Eki 2020 16:56
Poylin P888 Lüks Rollatör
 
Poylin P888 Lüks Rollatör, hem yaşlılar hem de yürüme güçlüğü çeken kişiler için son derece kullanışlı bir üründür. Poylin P 888 Lüks Rollatör özel fren ve kilitleme sistemi sayesinde son derece güvenlidir. Ön tarafında market alışverişlerini koyabilmek için küçük bir sepeti mevcuttur ve bu da kullanıcıya konfor sağlamaktadır.  Poylin P 888 Lüks Rollatör modelimiz ayarlanabilir özelliklere sahip olduğu için her boy için uygundur. Yan tarafında bastonunuzu ya da şemsiyenizi koyabileceğiniz destek tutamacı bulunmaktadır. Poylin P888 Lüks Rollatör kullanıcının yorulduğu zaman oturması için rahat bir oturağı vardır. Poylin P888 Lüks Rollatör, yürüme zorluğu çeken kişiler için tasarlanmış bu model, yaşlılar için de düşünülmüş yürüme gruplarının başında yer almaktadır. Güvenli bir yürüteç olan Poylin P888 el fren kontrolü ile de kullanıcısına son derece konfor ve güven sağlamaktadır. Ön tarafta bulunan geniş ve kullanışlı sepeti sayesinde küçük market alışverişlerinizde taşıma sırasında size rahatlık sağlar. Tek tuşa basarak Poylin P888 tekerlekli yürüteçin boyunu 6 kademe seçeneği ile dilediğiniz boyda ayarlayabilirsiniz. Yorulduğunuz da frenleri sabitleyip oturma olanağı sağlamaktadır. Ayrıca rollatörünüzü kullanırken yanınızda taşımak istediğiniz küçük eşyaları (baston gibi) koyabileceğiniz destek tutamacı da bulunmaktadır.
 
 

En Uygun Fiyatlı Rollatörler

Koltuk değneğinden, akülü tekerlekli sandalyeye; boru tipi havalı yataktan, merdiven inme çıkma cihazına geniş ürün yelpazesi ile Türkiye’nin ilk ve en büyük tekerlekli sandalye mağazası olan Tekerlekli Sandalye Dünyası İstanbul’da Beylikdüzü Tekerlekli Sandalye Dünyası, Bahçelievler Tekerlekli Sandalye Dünyası ve Kadıköy Tekerlekli Sandalye Dünyası olmak üzere 3 farklı noktada sizlere hizmet vermektedir. En uygun fiyat garantisi ile bulunabilecek olan rollatörler hakkında daha detaylı ve teknik bilgilere ulaşabilmek için aşağıdaki iletişim numaralarını arayarak uzman satış danışmanlarından destek alabilirsiniz.
 
 

 

Tekerlekli Sandalye Dünyası

Mağaza İletişim Bilgileri 

 

BEYLİKDÜZÜ MAĞAZA
 
 KADIKÖY MAĞAZA
 
BAHÇELİEVLER MAĞAZA


 
Rapid SSL, Visa, Mastercard, Maestro

©2018 tekerleklisandalyedunyasi.com tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.