Tekerlekli Sandalye Bağış

Değerli bağışçımız Kemal bey Türkiye’nin en büyük mağazalarından biri olan İstanbul Beylikdüzü mağazamızı ziyaret etmiştir. Bağışçımız Edirne Uzunköprü de bulunan Hastane, Yaşlı Bakım Evi ve Fizik Tedavi Merkezine bağışta bulunmak istediğini dile getirdi. 21 Eki 2020 16:46

Tekerlekli Sandalye Bağışı



 
Değerli bağışçımız Kemal bey Türkiye’nin en büyük mağazalarından biri olan İstanbul Beylikdüzü mağazamızı ziyaret etmiştir. Bağışçımız Edirne Uzunköprü de bulunan Hastane, Yaşlı Bakım Evi ve Fizik Tedavi Merkezine bağışta bulunmak istediğini dile getirdi. İhtiyaçlara göre Yaşlı Bakım Evine akülü tekerlekli sandalye, hastaneye iç içe geçebilen manuel sandalye ve fizik tedavi merkezine özellikli manuel sandalye bağışında bulunmuştur. Kendisine Edirne’ye yaptığı bu yardımlar için teşekkür eder, bağışının hayra geçmesini dileriz.

Tekerlekli Sandalye Nereye Bağışlanır?

Tekerlekli sandalye bağışlarında uzman ekibimiz yönlendirme yapmamaktadır. Bağışçılarımız genellikle bağış yapmak istedikleri yeri seçerek gelmektedir. Nereye bağış yapacağınızı bilmiyorsanız, bulunduğunuz bölgedeki Belediyelere, Derneklere, Hastanelere, Fizik Tedavi Merkezlerine, Müge Anlı, Esra Erol’a vb kurumlara, programlar bağış yapabilirsiniz.
 

Tekerlekli Sandalye Yardımı için Nereye Başvurulur?

Tekerlekli sandalye bağışının yanı sıra tekerlekli sandalye bağışı almak istiyorsanız yine çevrenizde bulunan belediye, kaymakamlık, vakıflar, Müge Anlı, Esra Erol gibi televizyon programlarına başvuru yaparak tekerlekli sandalye bağışı alabilirsiniz..

Detaylı bilgi için uzman ekip arkadaşlarımızı arayınız..

 

 

Tekerlekli Sandalye Dünyası

Mağaza İletişim Bilgileri 

 

BEYLİKDÜZÜ MAĞAZA
 
 KADIKÖY MAĞAZA
 
BAHÇELİEVLER MAĞAZA

 

Rapid SSL, Visa, Mastercard, Maestro

©2018 tekerleklisandalyedunyasi.com tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.