Toptan Tekerlekli Sandalye

Toptan Tekerlekli Sandalye

Toptan Tekerlekli sandalye alıp hediye etmek istiyen yardım kuruluşları,Engelli vatandaşları sevindirmek istiyen işadamları, kamu ve kuruluşlar dikkat!
 
Toptan Tekerlekli Sandalye Alımlarınızda internet sitemizin sağlamış olduğu özel uygulama ve indirimleri öğrenmek  (http://www.tekerleklisandalyedunyasi.com/iletisim_formu.asp) bizi arıyabilir ve imkanlarımızdan yararlanabilirsiniz. Bir çok kamu, kurum, kuruluş ve belediyeler ile hala hazırda çalışmaktayız.

 

Toptan Tekerlekli Sandalye Fiyatları Konusunda 

Sektörün En İddali fiyatlarını sunabilmekteyiz. Aynı anda yüzlerce marka ve binlerce ürünü bulabileceğiniz tek internet satış magazasıdır. ayrıca İstanbul Outlet PArk AVM deki Showroom magazamızı ziyaret edebilir ürünleri görebilir ve deneyim kazanabilirsiniz. 
 
Toptan Tekerlekli Sandalye Alımlarınızda Nakliyesi Firmamız tarafından yapılarak kapınıza kadar veya Türkiyedeki istediğiniz herhangi bir adrese kadar teslim edilmektedir. Satın almış olduğunuz ve olacağınız tekerlekli sandalyelerin tamamı 2 yıl garantilidir. Ürünlerimiz faturalı olmakla beraber ve en az 2 yıl olmak üzere garanti belgeleri ile birlikde tarafınıza ulaştırılmaktadır. 

Sizleri ürünlerimizi görmek için magazamıza davet ederiz veya yazılı teklif almak için satis@tekerleklisandalyedunyasi.com adresine mail atabilirsiniz.
Haberleşmek üzere,
 

Tekerlekli Sandalye Dünyası
Müşteri İlişkileri Departmanı

Rapid SSL, Visa, Mastercard, Maestro

©2018 tekerleklisandalyedunyasi.com tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.