Showroom Magazamızı Gördünüz mü?

Tekerlekli Sandalye Dünyası Showroom Magazamızı Gördünüz mü?

  

İhtiyacınız en uygun ürünü görebilmeniz deneyebilmeniz ve diğer maraknın ürünleri ile karşılaştırabilemeniz için sizlere özel bir showroom hazırladık. Dilediğiniz zaman randevu alarak mağazamızı ziyaret edebilir ürünlerimizi inceleyebilir istediğiniz kadar deneyimleyebilirsiniz. Manuel Tekerlekli Sandalyeden, Akülü Tekerlekli Sandalyelere, Ayaga Kaldıran Sandalyeden, Tuvalet Banyo sandalyelerine, Spor Sandalyelerinden, Aktif Sandalyelere, Tekerlekli sandalye minderinden akülere, Rolatör, Walker, Yürüteç gibi daha bir çok medikal ürün gurubunda hem Çocuklar için hem de Yetişkinler için ürünler bulabilmekteseniz.


Sektörde yeni çıkan ürünler hakkında uzman kadromuzdan bilgiler alabilir, katologları detayları ile inceleyebilir ürünlere ait video ları izleyebilirsiniz. Bizim öncelikli amacımızın bir ürün satmak olmadığını burada tekrar bildirmek isteriz. Bizler için en önemli unsur, müşterilerimizi gerçek ihitiyçlarını bulmalarını ve gerekli olan ürünleri ile buluşmalarını sağlamaktır. Ürünleri bizde inceleyebilir en ucuz fiyat garantisi vermemize ragmen başka bir yerde bulabilirseniz oradan almanızı isteriz. Her bir engelli, diğer bir engelli ile aynı özelliklere ve ihtiyaçlara sahip olduğunu düşünmüyoruz. Kişinin boyu, kilosu, engel durumu, sağlık durumu, yaşam stili ve külütürü gibi kavramlar ile değişikenlik gösterdiğine inanıyor ve felsefe ediniyoruz.

 

İstanbul Beylikdüzü Outlet Park Alışveriş Merkezi


Tekerlekli Sandalye Dünyası Showroom Mağazamız İstanbul Beylikdüzünde Outlet Park Alışveriş Merkezi 2. Katında 140 MetreKare alanda bulunmaktadır. E-5 üzerinde olmak ile beraber tam kapısının önünde Metrobüs durugı bulunmaktadır. Alışveriş merkezinin kendisi ise engelliler için ihtiyaç olabilecek giriş, çıkış, rampa, asansör ve engellilere özel tuvaleti ile hizmet vermektedir.

Tekerlekli Sandalye Dünyası olarak, bir çok markanın İstanbul Ana Bayisi olarak hizmet verirken diğer bir çok markanında İstanbul Avrupa yakası, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Avcılar bölgesinin yetkili tek Ana Bayisi olarak hizmet vermekteyiz. Bayisi olduğumuz tüm markaların belgerini sizler ile paylaşabilmekteyiz. Diğer bayisi olmayan satış noktalarından sakınmanızı, bayisi olduğunu belirten idia eden firmalardan ise resmi bayilik belgelerini göstermeleri rica etmenizi öneririz. Daha sonrasında sorun yaşamamız açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz.

Tekerlekli Sandalye Dünyası, Tekerlekli Sandalyenin tüm çeşitlerinde ve Akülü Tekerlekli Sandalyelerde En Ucuz Fiyat Garantisi, Kaliteli Hizmeti ile onlarca marka ve binlerce ürün çeşitini bir arada bulabileceğiniz ilk ve tek online satış sitedir. Tekerlekli sandalye ve medikal ürünlerde Peşin Fiyatına 10 Taksit olduğu gibi Türkiyenin Her Yerine Ücretsiz Kargo ile evinize kadar teslim edilmektedir.


Sizleri daha iyi anlayabilmemiz ve hizmet verebilmemiz için dilediğiniz zaman bizleri ziyaret etmenizi ve sizlerle tanışabilmeyi çok isteriz.

 

Showroom mağazamızda sizleri ağarlayabilmek umudu ile…


Tekerlekli Sandalye Dünyası

Ebiz E-Ticaret Magazacılık ve Reklam Hizmetleri

Gülsün YEŞİLTAŞ

0 532 1530036

0 212 8736336

0 212 8733637

satis@tekerleklisandalyedunyasi.com

 

Rapid SSL, Visa, Mastercard, Maestro

©2018 tekerleklisandalyedunyasi.com tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.