ExpoMed Fuarına Bekliyoruz

EXPOMED FUARI 20. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

4-7 Nisan 2013 tarihleri arasında TÜYAP’ta

Labtek Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek fuar, medikal sektörünün buluşma noktası olacaktır.

Özellikle sağlık konusunda reformların hızlandığı yeni dönemde, tüm alıcı ve tedarikçilerin aynı çatı altında bulunacağı, son teknolojik gelişmelerin izlenebileceği Ekspomed Fuarı, sektörün ve sağlık yatırımcılarının beklediği bir fuar haline gelmiştir.

Sağlık sektörünü bir araya getiren en önemli ticari fuar olan Ekspomed Fuarı, aynı tarihte düzenlenecek LABTEK Fuarı ile birlikte yaklaşık 1200 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 4-7 Nisan 2013 tarihlerinde Tüyap Büyükçekmece’de açılacaktır.

Medikal yatırımcı, satın almacı, hastane müdürü, yeni sistemdeki kamu hastaneler yetkilileri, üniversitelerin rektör ve dekanları, sektörün tüm lider firmalarının yer aldığı platformda; ürünleri kıyaslayarak, son teknolojiyi görecek ve doğru kararları verecektir.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün de katkılarıyla şu an sektörde kendi alımlarını yapan Aile Hekimlerini de fuara getireceğiz. Bununla birlikte kamu hastanelerinde alım yetkisi bulunan Kamu Hastaneler Birlikleri yetkilileri de davetlimizdir. Kısaca, sektörde alım kararlarına yön verecek kurumları, Ekspomed Fuarı kapsamında fuar alanında görebileceksiniz.

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DESTEĞİ EKSPOMED - LABTEK FUARLARINDA
T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Genel Sekreterliği organizatörlüğünde fuarlara 33 ülkeden alım heyeti oluşturmak için çalışmalar yapılıyor.

33 ülkeden alım heyeti ağırlanacak
ABD, Almanya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Bosna Hersek, Brezilya, Bulgaristan, Cezayir, Çin Halk Cumhuriyeti, Danimarka, Fas, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İsviçre, Karadağ, Kazakistan, KKTC, Kosova, Libya, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Polonya, Romanya, Rusya Federasyonu, Sırbistan, Tunus, Türkmenistan, Ürdün ve Yunanistan’dan yabancı firma yetkililerinin katılımı planlanan alım heyetleri fuarlarda ağırlanacaktır.


T.C. Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü standlarıyla da fuarda yer alacaklar.

AVRASYA BÖLGESİ’NDEN ALIM HEYETLERİ FUARLARDA AĞIRLANACAK
Sağlık sektörünün en önemli bağlantıları olan ülkelerden alım heyetleri Fuarlarda ağırlanacak. Avrasya bölgesindeki ülkelerle birebir sürdürülen pazarlama çalışmaları sonucunda Azerbaycan, Irak, Filistin, Mısır, İran, Gürcistan, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Sırbistan, Libya’dan sağlık profesyonelleri, hastane yönetici ve sahiplerinden oluşan alım heyetleri fuarda yer alacaklar.Makedonya ve Kosova bölgelerinde de hekim odaları, meslek örgütleri, hekimler birlikleri, Ticaret Odaları, bakanlık yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonucu alım heyetleri oluşturuldu. Re-Medica, Flip Vitori, Drzavna Devlet Hastanesi, Özel Diamed, A&E Medika poliklinik, Marija Medika, PZU Vivamed, PZU Sanomak hastaneleri yöneticileri de fuarda olacak.

EXPOMED - LABTEK FUARLARINDA MİLLİ KATILIMLARDA ARTIŞ
Rapid SSL, Visa, Mastercard, Maestro

©2018 tekerleklisandalyedunyasi.com tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.