VanOS Tekerlekli Sandalye

VanOS Tekerlekli Sandalyeler 

Von Os Medikal hakkında

VanOS, kurulduğu 1971 yılından beri Avrupa'da, yenilikçi hareket ve rehabilitasyon malzemelerinin geliştirilmesi ve temininde öncü marka olmuştur. Hollanda merkezli Van Os Medikal, bağımsız yaşamanızı kolaylaştıran ürünlerin tasarım ve imalatında her zaman aynı temel değerleri muhafaza etmiştir. 2010 yılının başında, Van Os Medikal İngiltere, merkezini York yakınlarında yeni bir bölgeye taşımıştır. Böylece, bir yandan ürünlerimizi müşterilerimize daha hızlı ulaştırırken, diğer yandan müşteri servis ve desteğimizi aynı yüksek seviyede muhafaza etmemiz mümkün olmuştur.
 

VonOs Kalitesi ile Tekerlekli Sandaleyeler

Yüksek kalite ürünlerin çok yüksek fiyat gerektirmediğine inandığı için, her türlü kullanıcının Van Os Medikal ürünlerinin keyfini sürmesini sağlayacak tasarım kalitesi ile üretimler gerçekleştirmektedir. Bir Van Os Medikal ürünü aldığınızda, emin olabilirsiniz ki, aldığınız ürün amacına hizmet etmek üzere özel olarak tasarlanmıştır, ve tasarım ve imalat sırasında, kaliteden hiçbir surette ödün verilmemiştir.

İmalatçı ve öncü bir marka olmamız, firmanın sektöre göre hızlı hareket etme, yeni ürün ve tasarım geliştirmede Avrupanın tamamında olduğu gibi artık Türkiyede de ön planda olmaya devam edecektir.

VonOs Tekerlekli Sandalye Modelleri

VanOS Tekerlekli Sandalye Modellerinden bazılarını aşagıda bulabilirsiniz. Tümü için ise lütfen tıklayınız.


Rapid SSL, Visa, Mastercard, Maestro

©2018 tekerleklisandalyedunyasi.com tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.