Tekerlekli Sandalye Kampanya

Tekerlekli Sandalye de Kampanya

2013 Yıl sonuna özel tüm engelli ürünlerde siz değerli müşterilerimize özel özel bir kampanya ile engelli tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerini bululuşturuyoruz. Tüm müşterilerimize özel olarak, nakit veya taksitli alış verişlerinde extra %5 indirim uygulanacaktır. Ayrıca peşin fiyatına 10'a varan taksit imkanı ile. Üstelik Türkiyenin heryerine Kargo Bedava.

Akülü Tekerlekli Sandalye, Manuel Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyeleri, Tekerlekli Sandalye Minderleri ve Banyo Tuvalet Sandalyelerinde ve daha birçok üründe en ucuz fiyat garantisi vermekteyiz. Sadece bizden alış veriş yapmayıp satış sonrasında da ürünler hakkında bilgi alabilceğiniz gibi hizmette alabilirsiniz.

Tekerlekli Sandalye Dünyası, prensip olarak müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş bir marka olarak müşterilerine sadece ürün satmak değil en doğru ürünü almasınada yardımcı olmaktadır. İkili ilişkilerde yapmış olduğumuz sağlam ve güvenilir alış verişler sayesinde sadece para değil arkadaşlıklarda kazanılmıştır. 

Ayrıca kredi kartlarına taksit seçeneği ile de 3D güvenlik sistemimiz ve güvenli alışvrişin keyfini yaşıyabilirsiniz.



Tekerlekli Sandalye Dünyası
Müşteri İlişkileri Departmanı






 















 





 




 
Rapid SSL, Visa, Mastercard, Maestro

©2018 tekerleklisandalyedunyasi.com tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.