VanOS Multifonksiyonlu Banyo Tuvalet Sandalyesi

VanOS Excel Multifonksiyonlu Banyo Tuvalet Sandalyesi


Günlük hayatta engelli ve yaşlı hastalarımızın sıkça karşısına çıkan tuvalet ve banyo sorunu, aslında bir sorun değil yüzyıllardan beri süregelen zorunlu ihtiyaçlarımızdandır. Fakat bu zorunlu ihtiyaçlar, engelli ve yaşlılarımız için günlük hayatta devamlı karşılarına çıkan bir sorun haline gelmektedir.
Vanos excel banyo sandalyeleri ürün resimleri
HC820 Multifonksiyonlu Banyo Tuvalet Sandalye Modeli, paslanmaz özelliği sayesinde ihtiyaç sahibi hastalarımızın banyo ve tuvaletteki tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek formda üretilmiştir. Hafif alüminyum şasesi ve demonte edilebilir özelliği ile taşıma ve depolamada büyük bir kolaylık imkanı sunar. Oturma yeri ve sırt kısmı yumuşak malzemeden üretilmiş olup, su geçirmez bir yapıdadır. Böylece bu bölgeler nem barındırmaz ve zararlı mikroorganizmaların üreme imkanlarını minimum seviyeye indirir. Kolay temizlenebilir olması sebebiyle hijyen konusunda kullanıcıya büyük bir rahatlık sağlar. Kaliteli malzemeden üretildiği için uzun yıllar sıkıntı yaşamadan kullanabileceğiniz bir üründür.

VanOS Banyo Tuvalet Sandalyesi Teknik Özellikleri

45 cm oturma genişliği ile normal ölçülere sahip bir hastanın kolaylıkla sığabileceği bir üründür. Tekerlekler silikondan üretilerek patlama sorunu ortadan kaldırılmıştır. Büyük tekerleklerin bas-çıkar özelliği sayesinde tek bir dokunuşla arka tekerlekler yerinden çıkartılır ve arka kısımda küçük tekerlekler devreye girer. Böylece dış mekanda büyük tekerlekleri, iç mekanda ise küçük tekerlekleri kullanarak hijyen konusunda önemli bir handikap ortadan kalkmış olur.

Ayrıca bütün tekerleklerin kilitlenebilir özelliği sayesinde banyo ve tuvaletlerde kayma sorunu yaşanmaz. Ayaklıklar boyu ayarlanabilir, kolçaklar istenildiğinde geriye doğru kaldırılabilir. Oturağın altındaki sürgülü lazımlık sistemi ile tuvalet ihtiyacı sorunsuz bir şekilde çözülür. Taşıma kapasitesi 100 Kg olması sebebiyle çok geniş bir kitleye hitap eden bir üründür.

HC820 Banyo Tuvalet Sandalyesinin 2 yıl ürün garantisi 10 yıl da yedek parça ve teknik servis garantisi bulunmaktadır. Peşin ödemelerde %5 indirim seçeneği yada taksit seçenekleri ile siz değerli müşterilerimize en ucuz fiyat garantisi ile hizmet vermekteyiz..


Ürün hakkında fiyat ve detaylı bilgi için tıklayınız.




Tekerlekli Sandalye Dünyası
Müşteri Hizmetleri
Rapid SSL, Visa, Mastercard, Maestro

©2018 tekerleklisandalyedunyasi.com tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.