Akü Fiyatları

Akülü Tekerlekli Sandalye Akü Fiyatları

Akü;

Elektrik enerjisi her alanda kullanılabilen bir enerji türü olup, bu özelliği sayesinde günümüzün teknik dünyasında anahtar işlevi üstlenmiş durumdadır. Ancak dezavantajıda bulunmaktadır. Elektrik enerjisinin üretimi ve tüketimi genel olarak bir arada gerçekleşmektedir. Elektrik enerjisini tüketicide depolayamıyor veya basit düzeneklerle ekonomik olacak şekilde imal edemiyorsunuz; bundan daha ziyade bu enerjiyi doğrudan elektrik kurumu üzerinden tedarik edebiliyorsunuz. Sadece küçük miktardaki enerjinin kondansatörlerde saklanması mümkündür. Diğer taraftan küçük miktardaki enerjiyi de sadece çok düşük enerji ihtiyacı olan cihazlarda kullanabiliyorsunuz. Bundan dolayı elektrik enerjisinin diğer enerji şekillerine dönüştürülmesi zorunlu olmaktadır. Bu görevi de örneğin piller veya akümülatörler gibi elektro-mekanik enerji depolarının yardımıyla yerine getirmemiz mümkündür.

Akü Fiyatları nı Etkileyen Faktörler:

Akü Tipi: Kuru ve Jel Akü olmak üzere iki çeşit akü tipi vardır. Jel Aküler, Kuru Akülere göre daha kullanışlı ve uzun ömürlüdür.
Marka ve Model: Akü fiyatları farklı markalar ve modelleri ile birlikte değişim gösterebilir.
Voltaj: Akü voltajı 6 ile 12 Volt arasında değişmekle beraber fiyatlarda da değişim görülmektedir.
Kapasite(Amper): Akülü Sandalye aküleri, 1.2 Amp.den başlayıp, 250 Amp'ye kadar çıkabilmektedir. Dolayısıyla bu durum fiyatı da etkilemektedir.
Fiziksel Ölçü: Akülerin uzunluk, genişlik ve yükseklik gibi ölçüleri arasında farklılık görülmektedir. Fiyat farklılığında etkili bir unsurdur.
Ağırlık: Farklı ağırlıkları olan akülü sandalye akülerindeki, fiyat çizelgesinde de farklılık görülebilir.

Bu faktörler aynı zamanda Akü seçimi yaparkende göz önünde bulundurulması gereken faktörlerdir.




Ayrıntılı bilgi ve akülü yedek parça ürünleri için tıklayınız


Tekerlekli Sandalye Dünyası
Müşteri Hizmetleri
Rapid SSL, Visa, Mastercard, Maestro

©2018 tekerleklisandalyedunyasi.com tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.