Aşkları Hiçbir Engel Tanımadı

Bedensel engelli sporcu Çağla Baş, engeli bulunmayan Erdem Atakal ile dünya evine girdi
 
Ordulu bedensel engelli milli sporcu Çağla Baş, Erdem Atakal ile evlendi. Atakal “7-8 yıl önce ‘engelli bir kızla evleneceksin’ deseler inanmazdım” dedi.
 
Türkiye Bedensel Engelliler Atıcılık Milli Takımı ve Altınordu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcusu olan Baş’ı, ailesi, sporcu arkadaşları ve engelli camiası düğün töreninde yalnız bırakmadı.
 
Birçok engeli aşarak 7 yıllık birlikteliklerini evlilikle sonuçlandırdıklarını belirten Baş, Erdem Atakal ile spor salonunda tanıştıklarını anlattı.
 
Daha sonra sosyal paylaşım sitesinden görüşmeyi sürdürdüklerini ifade eden Baş, “Uzun süren birlikteliğimizi nikah masasında noktalık. Bugün evlendik. Çok mutluyuz. İkimiz bu aşk için çok savaş verdik. Özellikle ailelerimizi ikna etme konusunda çok zorlandık ve çaba harcadık ama çok şükür bugünleri gördük. Allah bizleri bir ömür boyu utandırmasın inşallah. Biz aşkımıza inandık ve evlendik” dedi.
 
“İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUM”
 
Kaynak ustası damat Erdem Atakal da Çağla Baş’a ilk görüşte aşık olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
 
“Yaklaşık 7 yıl önce istanbul’da Çağla Baş’ın da forma giydiği basketbol takımımızın maçını izlemeye gitmiştim. Salona girer girmez Çağla’yı gördüm ve hemen aşık oldum. O dakikadan itibaren maçı izlemeyi bıraktım ve sadece onu izledim. 7-8 yıl önce ‘engelli bir kızla evleneceksin’ deseler inanmazdım. Bugün evlendik. Bizim aşkımız engel tanımadı. Hayallerimiz gerçek oldu. Çok mutluyuz.”
 
Rapid SSL, Visa, Mastercard, Maestro

©2018 tekerleklisandalyedunyasi.com tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.